Asiakastuki

Hankkeen muokkaaminen

Miten vaihdan hankkeen otsikkoa?

Vaihtaaksesi otsikkoa, hakemuksessa tulee olla enemmän kuin yksi toimenpide. Varmistathan ensin, että kunnassa, johon hankkeesi kohdistuu, on mahdollista lisätä hankkeelle useita toimenpiteitä. Tämän voit varmistaa hankkeen Hakemuksen tiedot-välilehdeltä: mikäli toimenpiteitä voi lisätä, on välilehden ylälaidassa vihreä painike Lisää toimenpide.

  1. Lisää hankkeelle haluamasi otsikko, eli toimenpide Hakemuksen tiedot-välilehdeltä klikkaamalla painiketta Lisää toimenpide. Valitse haluamasi toimenpide valikosta, ja klikkaa painiketta Lisää toimenpide.
  2. Siirry Hakemuksen tiedot-välilehdellä sen toimenpiteen kohdalle, jonka haluat vaihtaa hankkeen otsikoksi.
  3. Klikkaa Vaihda päätoimenpiteeksi aivan toimenpiteen otsikon alapuolella. Mikäli painiketta Vaihda päätoimenpiteeksi ei näy, klikkaa Tunnisteet. Näin painike tulee esiin.

Toimenpiteen yhteyteen ilmestyy tähti kertomaan, että se on nyt määritelty hankkeen otsikoksi, eli päätoimenpiteeksi. Mikäli hankkeen muut toimenpiteet jäävät ylimääräisiksi, voi nämä nyt poistaa.

Miten muutan hankkeen sijaintia?

  1. Klikkaa hankkeella osoitteen vierestä Muokkaa.
  2. Klikkaa hiirellä kiinteistöä, johon hankkeesi kohdistuu. Klikkaus päivittää hankkeen kiinteistötunnuksen. Mikäli haluat muuttaa osoitetietoja tai päivittää katunumeroa, pyyhi vanha osoite tai numero pois sille varatusta kentästä, ja kirjoita uusi tilalle.
  3. Klikkaa Tallenna.

Miten perun hakemuksen?

  1. Siirry hankkeelle ja klikkaa Peruuta hakemus (painike on hankkeen oikeassa yläkulmassa).
  2. Palvelu varmistaa, haluatko varmasti peruuttaa hakemuksen. Kirjoita peruutuksen syy sille varattuun kenttään. Peruutuksen syy jää näkyviin hakemuksen Keskustelu-osioon.
  3. Klikkaa Kyllä.

Perutut hakemukset löytyvät Hankkeet-sivulta, Peruutetut -välilehdeltä.

Hakemusta ei voi poistaa palvelusta.

Muut tukiaiheet