LUOTTAMUS, RAKKAUS, USKALLUS

03.05.2018

0

evoltaluottamuslupapistesähköinen asiointi

Evolta on jännä firma. Yrityksenä täytimme juuri vuoden, mutta palvelumme on jo ehtinyt seitsemän vuoden ikään.

Ja mitä teemme? Joidenkin mielestä olemme IT-firma, toiset taas sanovat meidän olevan tuotebisneksessä. Voi olla, varmastikin molempia kuuluu päivittäiseen tekemiseemme. Mutta ennen kaikkea olemme palvelutalo. Palvelemme asiakkaitamme ja loppukäyttäjiämme tavoitteena jotain suurempaa.

Mitä suurempaa?

Ennen kuin siihen vastaan, otetaanpa pieni katsaus arkeemme. Meitä on hieman alle kolmekymmentä tyyppiä, jotka kokevat paloa sisimmässään. Paloa tehdä asiat paremmin, paloa toimia oikein. Se ei aina ole helppoa, mutta so what. Ei pidäkään olla. Siksihän me olemme evoltalaisia, jotta tekisimme oikein silloinkin kun se ei ole helppoa.

Meille on äärimmäisen tärkeää luottamus. Luottamus on Evoltassa sitä, että voin luottaa tekeväni oikein. Sitä, että voin luottaa muiden luottavan minuun. Että voin luottaa muihin. Luottamuksesta ajattelen jopa niin, että sitä ei pidä ansaita, vaan se on perusarvo. Luotamme itsemme ja toisten tekevän parhaansa ja ymmärrämme, että kaikki ovat erilaisia ja toimivat myös eri tavoin kuin minä itse. Se ei tarkoita hyvää tai huonoa, vaan – erilaista. Sanomme asiat suoraan asianomaiselle ja voimme huononakin päivänä luottaa siihen, että yhteisömme kantaa.

Ja on vaan vallan upeaa olla osa yhteisöä joka haluaa luottaa ja johon asiakkaat luottavat. Jopa niin paljon, että voit soittaa kenelle tahansa asiakkaallemme ja kysyä onko näin. Se ei muuten ole mikään vähäinen saavutus.

Vieläpä kun ottaa huomioon, että voiko olla epäseksikkäämpää ja tylsempää aihetta kuin rakentamisen lupien sähköistäminen? Vaikea sanoa. Mutta se ei ole vaikea sanoa, että rakastamme sitä mitä teemme ja sitä mitä olemme. Aina ei siltä tunnu, mutta silloinkin meitä ohjaa sisäänrakennettu halu toimia oikein. Meillä on motivaatiota tehdä asiat paremmin. Emme hyväksy perustelemattomia asioita. Teemme asiat vapaaehtoisesti parantamisen halusta. Olemme kiinnostuneista itsestämme, toisistamme ja asiakkaistamme. Silloin ei enää oikeastaan ole vähänkään väliä onko tämä seksikästä vaiko eikö. Me kuitenkin joka päivä näemme että työllämme on merkitys. Se kantaa. Se saa niin devaajamme kuin myyjämme kuin kaikki muutkin laittamaan itsensä likoon asiakkaidemme ja koko yhteisen tulevaisuutemme puolesta. Emme silti kuvittele olevamme täydellisiä ja paljon on toki vielä parannettavaa.

Siksi meille on tärkeää osata sanoa myös ”ei” kun sille tarve on. It’s either ”hell, yes”, or it’s a ”no”. Uskallamme tehdä päätöksiä, jotka eivät aina ole helppoja. Olemme suoraselkäisiä ja rehtejä. Olemme se, mitä meidän kuuluu olla. Olemme oma itsemme ja olemme ylpeitä saavutuksistamme. Se vaatii kanttia. Huolehdimme toisistamme – ja itsestämme. Meillä on matala kynnys puuttua epäkohtiin.

Tätä on tehdä ja tavoitella jotain suurempaa. Olla yhdessä käyttäjiemme kanssa (ja ihan oikeasti yhdessä: meillä kaikki – siis kaikki – tapaavat asiakkaitamme ja ymmärtävät heidän arkeaan) tekemässä jatkuvasti parempaa palvelua niin Suomessa kuin maailmalla. Se, mitä olemme näinä seitsemänä vuotena (ensimmäiset kuusi osana Solitaa) saaneet aikaiseksi, on jotain sellaista jolle ei vertailukohtaa löydy maailmalta mistään. Voinkin vilpittömästi sanoa, että Evoltalla on maailman paras rakentamisen lupapalvelu. Siitä iloitsen joka päivä.

Niin, Evolta on jännä firma. Ainutlaatuinen ja upea.

 

Kirjoittaja Jani Muhonen on Evoltan toimitusjohtaja.

 

LUOTTAMUS, RAKKAUS, USKALLUS

LUOTTAMUS, RAKKAUS, USKALLUS

Jaa tämä sisältö

Keskustele aiheesta

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista, mutta se tarvitaan viestin jättämiseen.