Lupapiste on nyt Powered by Evolta

24.05.2017

0

evoltalupapistepaperikapinasähköinen asiointi

Me Evoltassa haluamme helpottaa arkea.

Ja tuostahan oikeastaan on kyse, kun ajatellaan digitalisoitumista. Eli toisin sanoen sähköistymistä, verkkopalveluita, Internetiä. Ihmiset – sinä ja minä – yleensä aina pyrimme helpompaan arkeen ja se on hyvä niin. Siihen kai kehitys aina on perustunut.

Siksi me evoltalaiset haluamme helpottaa arkea. Koska se on meissä sisäänrakennettuna. On aika huimaa katsoa ympärilleen, ja nähdä näin upea tiimi kuin meillä Evoltassa on. Asiakaspalvelu, joka vastaa kysymyksiisi lämmöllä ja nopeasti. Kouluttajat, jotka varmistavat sujuvan käytön kunnissa ja käyttäjillä. Myynti ja markkinointi, joka ei tyydy värittömään ja epäkiinnostavaan jakeluviestintään vaan kuuntelee ja ylläpitää vuoropuhelua. Unohtamatta teknisiä kehittäjiä, jotka todellisuudessa koodaavat sen kaiken, mitä Lupapiste on.

Lupapiste. Palvelu, joka on muuttanut maailmaa.

Siitähän Evoltassa on kyse. Ylläpidämme ja jatkokehitämme Lupapistettä, jotta arki olisi helpompaa. Tätä me olemme tehneet jo monta vuotta. Aiemmin tosin osana Solita Oy:tä, mutta kuten jo Lupapistettä aloittaessa suunniteltiin, jossain vaiheessa oli aika niin selkeyttää yrityksen toimintamuotoa kuin lähteä määrätietoisemmin kasvattamaan tulevaisuuttakin. Se aika oli tänä keväänä, kun Lupapiste-liiketoiminta eriytyi omaksi yrityksekseen, Evolta Oy:ksi. Edelleen Solitan omistamana osana Solita-konsernia.

Eli tulevaisuudessakin haluamme helpottaa arkea. Ja tehdä sitä ympäri maailman.
Tätä kirjoittaessa istun kollegani kanssa paluulennolla Suomeen. Takana on muutamia päiviä kohtaamisia viranomaisten kanssa, mutta ei suomalaisten sellaisten. Sillä arkea halutaan helpottaa muuallakin. Ja näinä päivinä Evolta ja Lupapiste ovat kovin kiinnostavia ja se, mitä Suomessa on tapahtunut arjen helpottamisessa, halutaan kokea muuallakin. Varsin monien katseet ovat kääntyneet siihen arkeen, mitä me kanssasi Suomessa jaamme.

Hyvä niin. Mielenkiinnolla ja luottavaisesti katson huomiseen. Sillä arki siinä näyttää jälleen hieman helpommalta.

Siitä Evoltassa on kyse.

Kirjoittaja Jani Muhonen on Evolta Oy:n toimitusjohtaja. Avantouimari, joka uskoo vahvaan Lupistiimiin ja digitalisaatioon, jolla arki helpottuu ympäri maailman.

Jaa tämä sisältö

Keskustele aiheesta

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista, mutta se tarvitaan viestin jättämiseen.