Ollaan samalla puolella

10.12.2013

0

Neuvotteluhuone Helsingin ydinkeskustassa. Joulukuinen tiistai, ulkona pakkastaa ja maahan tipahtelee kevein liikkein satunnaisia lumihiutaleita. Neukkarin pöytä täyttyy tyhjistä tai puolitäysistä kahvikupeista, muistiinpanovälineistä, puhelimista, serveteistä ja useista täyteen kirjotetuista lehtiön sivuista. Valkokankaalle heijastuu paikoin memoa, paikoin uusia toiminnallisuuksia.

Pöydän ympärillä istuu ihmisiä julkishallinnosta, muutamastakin eri yrityksestä, ja – mikä hienointa – useasta eri kunnasta ympäri Suomea. Kaikilla on palo. Palo saada asioita aikaiseksi.

Miten saadaan aikaiseksi kaikkien kannalta loistava palvelu? Mitkä ominaisuudet ovat päivittäisen käytön kannalta niitä tärkeimpiä? Miten palvelua ihan oikeasti käytetään? Näitä ja monia kysymyksiä käydään läpi ja etsitään niihin vastauksia. Yhdessä. Yhdessä myös kaivetaan esiin uusia kysymyksiä.

Sillä kaikilla on yhteinen tavoite.

Tehdä Lupapisteestä (pardon my French) hemmetin hyvä juttu.

Se on eilisen juttu se, kun tehdään järjestelmiä ja teknologioita toimittajan näkökulmasta. Sekin on jo vanhanaikaista, että yritetään arvailla mitä asiakas haluaa.

Se on kova juttu kun tehdään yhdessä. Mitä sen sitten väliä olenko minä nyt asiakas-hattu päässä vai toimittaja-hattu päässä vai konsultti-hattu päässä.

Se on kova juttu kun ollaan kaikki samalla puolella. Kiitos Lupapiste-kunnat. Tämä on loistava meininki. Tehdään yhdessä.

Haluatko mukaan?

Jaa tämä sisältö

Keskustele aiheesta

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista, mutta se tarvitaan viestin jättämiseen.