Tulevaisuuskatsaus

26.09.2018

0

Tulevaisuuskatsaus

Olemme työskennelleet nyt reilu viisi vuotta sen äärellä, että voimme tarjota asiakkaillemme, teidän arkeanne helpottavan ja sujuvoittavan työkalun – asiointipalvelun, jolla palvella asiakkaitanne entistä jouhevammin ja paremmin. Lupapisteen kehitystyö on jatkuvaa, mutta jatkuvasta kehitystyöstä huolimatta kaikissa asioissa tulee jonain päivänä vastaan se hetki, että on aika mennä eteenpäin. On aika siirtyä seuraavalle tasolle. On aika luoda uutta.

Kuluvan kesän ja alkaneen syksyn aikana olemme työskennelleet erityisen intensiivisesti sen äärellä, mikä on se lisäarvo, jota voimme teille tuottaa nyt, ja mitä se lisäarvo on tulevaisuudessa. Tiedämme kansainvälistymisen myötä, että muualla maailmassa on kysyntää Lupapisteen kaltaiselle asiointipalvelulle. Tämä ei kuitenkaan riitä meille, joille asiointipalvelu ja sen tuomat hyödyt ovat olleet arkipäivää jo pidemmän aikaa. Maailma muuttuu ja päivittäin saamme kuulla uusista teknologisista innovaatioista, jotka oikein sovellettuna lisäävät ihmisten hyvinvointia ja onnellisuutta. Haluamme nähdä, millaiseen rooliin me voimme nämä teknologiat valjastaa.

Olemme asettaneet visioksemme mahdollistaa lupapäätös sekunnissa.

Haluamme tulevaisuudessa varmistaa, että järjestäytyneen hyvinvointiyhteiskunnan kannalta tärkeä välttämättömyys eli rakentamisen luvittaminen mahdollistaa entistä enemmän unelmien toteutumista sekä parempaa huomista. Haluamme vapauttaa teidän aikaanne asiantuntijatyöhön, ihmisten kohtaamiseen sekä laadukkaampaan rakentamiseen.

Vision saavuttaminen edellyttää ennen kaikkea uuden oppimista. Meidän tulee yrityksenä säilyä tarpeeksi ulkopuolella siitä ydintyöstä, jota teette, nähdäksemme riittävän laajalle. Samaan aikaan meidän tulee kaivautua entistä syvemmälle lupaprosessin ytimeen, jotta saavutamme syvän ymmärryksen siitä, mistä kaikesta on kysymys, mitä kaikkea on, mikä ei enää palvele tulevaisuudessa ja mitä kaikkea voi vielä olla. Tähän tarvitsemme teitä. Tärkein työmme vision saavuttamiseksi tulee olemaan entistä tiiviimmän yhteistyön ja asiakasymmärryksen rakentaminen teihin, te olette tämän alan ammattilaisia.

Kutsumme teidät yhteiselle matkalle tulevaisuuteen, jossa voimme vahvistaa suomalaisen yhteiskunnan parhaita puolia ja niitä arvoja, jotka meille avoimena ja läpinäkyvänä, demokraattisena yhteiskuntana ovat välttämättömiä.

Koko Evoltan puolesta

Jani Muhonen
Toimitusjohtaja

Tampereella 26.9.2018

Jaa tämä sisältö

Muita blogikirjoituksia

Keskustele aiheesta

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista, mutta se tarvitaan viestin jättämiseen.