Kirjautuminen ja salasana

Kirjaudu palveluun osoitteessa www.lupapiste.fi .

Palveluun kirjautuminen

Kirjaudu palveluun rekisteröitymisen yhteydessä antamallasi omalla sähköpostiosoitteella sekä salasanalla. Pääset kirjautumaan palveluun klikkaamalla kohtaa: ”Kirjaudu palveluun”.

Uuden salasanan tilaaminen

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi klikkaamalla kohtaa: ”Unohtuiko salasana?”.

Syötä sähköpostiosoitteesi osoitekenttään ja klikkaa: ”Lähetä”.

lupapiste_tilaa_salasana

Saat sähköpostiisi aktivointilinkin, jonka kautta pääset valitsemaan uuden salasanan. Huomaathan, että linkki on voimassa 24 tuntia.
Kirjoita uusi salasana kahteen kertaan ja klikkaa ”OK”. Pääset jatkossa kirjautumaan palveluun uudella salasanalla.