Omat tiedot

Omat tiedot-osiossa voit päivittää henkilötiedot, lisätä pätevyystietoja sekä vaihtaa salasanan ja käyttäjätunnuksen. Ammattilaisille suosittelemme lämpimästi pätevyystietojen tallennusta Omat tiedot-osioon, josta ne on helposti kopioitavissa eri hakemuksille.

Omien tietojen täydentäminen

Rekisteröidyttyäsi Lupapisteen käyttäjäksi pääset tarkastelemaan ja täydentämään henkilötietosi klikkaamalla ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä ilmestyvästä ikkunasta kohtaa ”Omat tiedot”-sivulla tai omaa nimeäsi palvelun yläpalkista. Saat kopioitua täydentämäsi tiedot hakemuksille, joissa olet osapuolena – henkilötietojen täydentäminen kattavasti kannattaakin ainakin silloin, mikäli hoidat lupa-asiointia enemmän kuin kertaluontoisesti.

Eka kirjautuminen

Etusivu

Täydennä yhteystietosi ja klikkaa ”Tallenna”.

Omat tiedot

Koulutus- ja pätevyystietojen täydentäminen

Katso ohjevideo koulutus- ja pätevyystietojen tallentamisesta:

Ammattilaisena voit tallentaa Lupapisteeseen myös koulutus- ja pätevyystietosi. Henkilötietojen tapaan, saat lisättyä myös koulutus- ja pätevyystiedot jatkossa hakemuksille mukaan helposti yhden napin painalluksella. Tietojen lisääminen tapahtuu ruksaamalla omien tietojen yhteydessä “Olen ammattilainen”-kohdan. Tämän kautta avautuu osio pätevyystietojen täydentämistä, sekä esimerkiksi todistusten ja CV:n liittämistä varten.

Pääset lisäämään liitteitä klikkaamalla ”Lisää tiedosto”. Valitse liitteen tyyppi pudotusvalikosta ja hae liite klikkaamalla ”Selaa”. Käy omalta tietokoneelta poimimassa oikea tiedosto, valitse se ja klikkaa ikkunasta painiketta ”Lisää”.

lupapiste_omat_liitteet

Saat omiin tietoihin lisätyt tiedostot mukaan hankkeelle klikkaamalla hankkeen ”Suunnitelmat ja liitteet”-osiossa Toiminnot-alasvetovaikon kautta: ”Kopioi omat liitteet hakemukselle”.
HUOM! Omat liitteet pitää aina lisätä hakemukselle erikseen, viranomaiset eivät pääse näkemään Omat tiedot-osiota.

Palvelu vielä varmistaa haluatko liitteet mukaan hakemukselle.

Liitteet päivittyvät liitekokonaisuudessa osioon ”Yleiset hankkeen liitteet”.

omien_liitteiden_kopiointi

Salasanan vaihtaminen

Pääset vaihtamaan salasanan omien tietojen kautta klikkaamalla omaa nimeä palvelun yläpalkissa. Klikkaa ”Vaihda salasana”-otsikkoa ja pääset kirjoittamaan kenttiin nykyisen salasanan sekä uuden salasanan kaksi kertaa. Palvelu kertoo salasanan vahvuudesta sitä kirjoitettaessa. Klikkaa lopuksi ”Vaihda salasana”.

salanan vaihto omat tiedot

Käyttäjätunnuksen vaihtaminen

Sähköpostiosoitteen ja täten palveluun sidotun käyttäjätunnuksen vaihtaminen onnistuu myös ”Omat tiedot” -osiossa. Uusi sähköpostiosoite päivittyy käyttäjän omiin tietoihin sekä hankkeiden ”Osapuolet”-taulukkoon, mutta ei jo täytettyjen hakemusten tietokenttiin.
Huom! Mikäli viranomaiskäyttäjä tai Yritystilin käyttäjä haluaa vaihtaa sähköpostiosoitteensa, tulee pääkäyttäjän luoda uusi tunnus kyseiselle taholle.

Sähköpostiosoitteen vaihtaminen