Rekisteröidy palveluun

Ensimmäisellä asiointikerralla sinun tulee rekisteröityä Lupapisteeseen. Rekisteröitymiseen tarvitset pankkitunnukset. Jatkossa voit kirjautua rekisteröimälläsi sähköpostiosoitteella ja asettamallasi salasanalla. Samoilla tunnuksilla voit asioida kaikissa Lupapiste-kunnissa. Halutessasi voit myös rekisteröityä useammalla sähköpostiosoitteella.

Palveluun rekisteröityminen

Voit halutessasi katsoa videon rekisteröitymisestä.

Lupapisteeseen rekisteröidytään käyttäjäksi ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä. Aloita rekisteröityminen klikkaamalla ”Rekisteröidy palveluun” Lupapisteen etusivulla.

Valitse sopiva käyttäjätilityyppi, ja siirry eteenpäin valintasi mukaisesti klikkaamalla joko ”Tunnistaudu” tai ”Rekisteröi yritys”.

Tunnistaudu rekisteröintiä varten Suomi.fi-palvelussa joko pankkitunnistuksen, varmennekortin tai mobiilivarmenteen avulla. Valitse haluamasi tunnistautumitapa klikkaamalla tämän kuvaketta. Suomi-fi-sivusto ohjaa sinut eteenpäin tunnistautumaan.

Tunnistautumisessa on käytettävä henkilökohtaisia tunnuksia, myös siinä tapauksessa, että rekisteröit käyttöösi maksullisen Yritystilin.

Suomi.fi-tunnistautumisen jälkeen tarkista ja täydennä puuttuvat henkilötiedot.

Ilmoittamasi sähköpostiosoite toimii jatkossa käyttäjätunnuksenasi Lupapisteessä. Lisäksi palvelu lähettää kyseiseen sähköpostiosoitteeseen viestejä asioinnin etenemisestä.

Täydennettyäsi tähdellä merkityt pakolliset tiedot sekä hyväksynyt palvelun käyttöehdot, klikkaa ”Rekisteröidy”.

Rekisteröitymisen jälkeen Lupapiste lähettää sinulle aktivointisähköpostin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä vahvistaaksesi rekisteröitymisen.