Piirustusluettelon liitteiden toimitus

Usean liitteen tuominen Lupapisteeseen piirustusluettelon avulla.

Lupapisteeseen voidaan tuoda useita suunnitelmia yhdellä kertaa piirustusluettelon avulla. Avaa piirustusluettelo-excel, ja täytä siihen seuraavat tiedot:

1. Tiedostonimi esim. asemapiirros.pdf

2. Valitse liitetyyppi alasvetovalikosta

Piirrusluettelon liitteiden toimitus

3. Valitse liitteen sisältö alasvetovalikosta

4. Jos liite liittyy tiettyyn rakennukseen, kirjoita Liittyy-kenttään toimenpiteen tunnus, kunnan rakennustunnus tai valtakunnallinen VTJ-PRT-tunnus. Mikäli kenttä jätetään tyhjäksi, liite ryhmitellään automaattisesti liitetyypin perusteella. Jos hankkeella on vain yksi rakennus, ei tunnusta tarvitse täyttää.

5. Kun olet täyttänyt taulukon tiedot, tallenna tiedosto nimellä ”Liitteiden_tiedot_fi.xlsx” siten, että se on samassa zip-kansiossa lisättävien liitteiden kanssa. Tallenna se siis esimerkiksi samaan hakemistoon, jossa PDF-tiedostosi ovat, ja lisää tämän jälkeen hakemiston tiedostot zip-pakettiin.

Lisää lopuksi zip-tiedosto hankkeelle ”Suunnitelmat ja liitteet”-välilehdellä painamalla ”Valitse tiedosto” tai raahaamalla tiedosto katkoviiva-alueen sisälle.