Piirustusluettelon liitteiden toimitus

Usean liitteen tuominen Lupapisteeseen piirustusluettelon avulla.

Lupapisteeseen voidaan tuoda useita suunnitelmia yhdellä kertaa piirustusluettelon avulla. Avaa piirustusluettelo-excel, ja täytä siihen seuraavat tiedot:

1. Tiedostonimi esim. asemapiirros.pdf

2. Valitse liitetyyppi alasvetovalikosta

Piirrusluettelon liitteiden toimitus

3. Valitse liitteen sisältö alasvetovalikosta

4. Jos liite liittyy tiettyyn rakennukseen, kirjoita Liittyy-kenttään toimenpiteen tunnus, kunnan rakennustunnus tai valtakunnallinen VTJ-PRT-tunnus. Mikäli kenttä jätetään tyhjäksi, liite ryhmitellään automaattisesti liitetyypin perusteella. Jos hankkeella on vain yksi rakennus, ei tunnusta tarvitse täyttää.

Pakkaa tämän jälkeen tiedostot ja piirustusluettelo zip-paketiksi (katso tarkemmat ohjeet excelistä). Lisää lopuksi zip-tiedosto hankkeelle ”Sunnitelmat ja liitteet”-välilehdellä painamalla ”Valitse tiedosto” tai raahaamalla tiedosto katkoviiva-alueen sisälle.