Yrityksen tietojen hallinta

Jos olet aiemmin rekisteröitynyt Lupapisteeseen henkilökäyttäjänä ja rekisteröit nyt samalla sähköpostilla Yritystilin, näet jatkossa kirjauduttuasi Lupapisteeseen omissa tiedoissasi myös yrityksen tiedot ja sen tilille kutsutut muut käyttäjät. Omat tiedot näet klikkaamalla omaa nimeäsi palvelun oikeassa yläkulmassa. Katsoaksesi tai muokataksesi yrityksen tietoja, valitse ”Muokkaa yrityksen tietoja”.

Tietojen muokkausoikeus on vain Yritystilin ylläpitäjällä. Aloita muokkaus valitsemalla ”Muokkaa”. Tiedot tallentuvat vasta, kun valitset ”Tallenna”.

HUOM! Jos vaihdat yrityksen nimen, ilmoita siitä viranomaisille keskeneräisten hakemusten osalta hakemuksen keskustelukentän kautta. Et pysty vaihtamaan itse y-tunnusta. Jos yrityksen y-tunnus vaihtuu, ota meihin yhteyttä.