Rata vie messuille

Pe 10.07.2015

Kivistö, Vantaa

asuntomessutvantaa

Vantaan Kivistössä järjestetään asuntomessut 10.7-9.8.2015.
Messuille vie heinäkuussa valmistuva Turun radan ja pääradan yhdistävä, lentoaseman kautta kulkeva kehärata.

Ideoita ja elämyksiä Asuntomessuilta

Vuoden 2015 Asuntomessut pidetään Vantaan Kivistössä. Kivistö sijaitsee vuonna 2015 käyttöön otettavan Kehäradan aseman tuntumassa lähellä pääteitä, Hämeenlinnanväylän tuntumassa ja noin kolme kilometriä Kehä III:lta pohjoiseen.

Matkaa Kivistöstä Helsingin keskustaan on 17 kilometriä ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle on vain noin 10 kilometrin matka.Mainion sijaintinsa puolesta Kivistön kulkuyhteydet ovat sujuvat eri puolille pääkaupunkiseutua.

Vantaan Asuntomessujen teemana on sujuva ja turvallinen arki. Sitä elämä parhaimmillaan Kivistössä on. Työmatkat sujuvat joustavasti ja turvallisesti hyvien liikenneyhteyksien ansiosta. Hyvin suunnitelluissa ja laadukkaasti toteutetuissa messutaloissa arki toimii perhemuodosta ja -koosta riippumatta. Muuntojoustavuus, helppohoitoisuus ja järkevät ratkaisut ovat Vantaan messutalojen ominaispiirteitä. Messualueelle rakennetaan 28 pientaloa ja kolme kerrostaloa. Lisäksi messujen oheiskohteena esitellään messualueen viereen rakennettava loft-kerrostalo.

Pientalotonttien koot vaihtelevat 450 m2:stä 1400 m2:öön. Messutaloja rakennetaan sekä puusta että kivestä.

Rakentaminen alueella alkoi keväällä 2014.

Lisätietoja asuntomessujen virallisilta sivuilta:

Asuntomessut Vantaalla

_______________

Lupapiste Vantaalla

Vantaalla pystytään hakemaan tällä hetkellä pientalolupia sähköisesti Lupapisteen kautta, mutta asiointimahdollisuus laajenee kaikkeen rakentamiseen marraskuussa 2015.

Vantaan rakennusvalvonnan henkilökuntaa on mukana messuilla vastailemassa kävijöiden mm. Lupapisteen käyttöä koskeviin kysymyksiin.

Jaa tämä sisältö