Yhteydenottojen määrä kasvussa – Lupapisteen tuen terveiset 10 / 2015

27.10.2015

hakemusten määrätuen terveisetyhteydenotot

staff-tiia-lehtinen

 

Entistä oranssimpi syksy!

Vaikka voisi kuvitella, alkanut syksy ei ole suinkaan hidastanut Lupapisteeseen tehtävien hakemusten määrää. Syyskuun aikana Lupapisteen kautta laitettiin vireille yhteensä 2432 hakemusta ja 145 neuvontapyyntöä ympäri Suomea. Syyskuusta tuli näin lupahakemusten puitteissa kuluvan vuoden kolmanneksi vilkkain kuukausi!

hakemukset

Tuen puolella hakemusten, ja siten Lupapistekäyttäjien määrän kasvu on ilmentynyt mukavasti täyttyneenä sähköpostilaatikkona. Myös alkusyksyn aikana lanseeratut uudistukset puhututtivat, ja näkyivät hyvinä kysymyksinä ja arvokkaana palautteena – kiitos näistä kaikista! Kaikki kontaktit yhteen laskien saadaan syyskuun summaksi 304 yhteydenottoa, joista suurin osa saapui tukeen sähköpostitse. Vauhti näyttää vain ja ainoastaan kiihtyvän, ja näin lokakuun lopussa uskallan ennustaa, että lyömme syyskuun luvut varmasti rikki.

yhteydenotot

Kysymysten ja pohdintojen kantava teema on tuntunut olevan sekä työnjohtajien nimeäminen, että osapuolten valtuuttaminen hankkeille. Molemmissa pääsee alkuun sujuvasti kun varmistaa, että valtuutuskutsua ollaan lähettämässä juuri siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla kutsuttava Lupapisteen käyttäjäksi tunnistautuu – Lupapisteen käyttö kun on siduttu sähköpostiosoitteeseen, eikä tätä voida tällä hetkellä enää jälkikäteen muuttaa. Näistä aiheista on kirjoiteltu kattavampaa selontekoa ohjeiden puolelle, jotta apua on lähellä silloinkin, kun tarve vinkeille tulee palveluaikamme 8.00 – 16.00 ulkopuolelle.

Syksyn kuulumisista on mainittava myös pieni muutos Lupapisteen tuessa. Anna sai rinnalleen lisävahvistusta vastaamaan Lupapiste-käyttäjien kinkkisiin kysymyksiin, kun allekirjoittanut liittyi syyskuun puolessa välissä osaksi Lupapiste-tiimiä. Jatkossa meitä on siis kaksi juuri sinua varten.

Ilo olla täällä,

Tiia | Asiakaspalveluvastaava | Lupapiste

tuki@lupapiste.fi

Jaa tämä sisältö