Lupapisteen päivitys 16.11.2018

16.11.2018

katselmuksetleiman poistomuutoksetoikeudetpääkäyttäjäraportointiviranomaiset

Raportti Viranomaisten käyttöoikeuksista

Pääkäyttäjä-raporteissa on tarjolla uusi listaus: viranomaisten käyttöoikeudet. Raportti on Excel-muotoinen ja siinä näytetään, mitä käyttäjäoikeuksia Lupapisteeseen on viranomaiskäyttäjille myönnetty.
Listalla esitetään:

  • käyttäjän nimi
  • sähköpostiosoite
  • käyttäjäroolit.

Raportti löytyy ”Viranomaiskäyttäjät”-nimellä pääkäyttäjäasetuksissa Raportit-välilehdeltä.

Kuva 1. Pääkäyttäjäasetuksista löytyvä viranomaiskäyttäjien raportti.

katselmusten rakennukset-taulukko

Katselmuksien Rakennukset-taulukkoon on tehty parannusta ja se toimii nyt oikein niissä tilanteissa, kun samalle rakennukselle kohdistuu useampi toimenpide. Aikaisemmin Rakennukset-taulukossa saattoi tulla sama rakennus listalle moneen kertaan, jos siihen kohdistui useampia toimenpiteitä.

Rakennustiedot talteen muutostyöhakemuksilla

Uusissa muutostyöhakemuksissa (kuten laajennukset ja käyttötarkoitusmuutokset) taustajärjestelmästä otetaan rakennuksen tiedot talteen, mutta eivät näy hakemuksella. Kun tehdään käsittelyyn siirto eli siirretään hakemuksen tiedot taustajärjestelmään, rakennustiedot ovat mukana ja kulkevat taustajärjestelmään hakemuksen tietojen mukana. Näin taustajärjestelmän rakennustietojen pitäisi säilyä oikein ja aikaisemmin ilmenneitä ongelmia VRK-siirroissa ei pitäisi tältä osin enää esiintyä.

vahingossa leimattu päätös tai lausunto

Viranomainen voi nyt poistaa lukitun liitteen (päätös tai lausunto) leimatun version kyseisen liitteen versiohistoriasta, jos leima on tehty tälle liitteelle vahingossa. Alkuperäistä päätösdokumenttia tai lausuntoa ei voi edelleenkään poistaa.

 

Kuva 2. Leimatun päätösliitteen poisto liitteen versiohistoriasta.

Jaa tämä sisältö