Lupapisteen päivitys 30.1.2019

30.01.2019

arkistointiliiteliitteetpäätössuunnitelmat ja liitteet

Usean liitteen päivittäminen yhtä aikaa

Uudistuksen myötä hankkeelle on mahdollista päivittää uusi versio useasta liitteestä yhtä aikaa. Päivitettävät liitteet tunnistetaan tiedostonimestä, joten päivitettävien liitteiden tiedostonimet tulee olla täsmälleen samat kuin aiemmin lisättyjen, nyt päivitettävien liitteiden tiedostonimet.

Toimintoa on mahdollista käyttää ainoastaan liitteiden päivittämiseen: mikäli liitettä ollaan lisäämässä ensimmäistä kertaa hankkeelle, lisätään tämä samalla tavoin kuin tähänkin asti.

Päivittääksesi useita liitteitä klikkaa ”Päivitä liitteet” -painiketta ”Suunnitelmat ja liitteet” -välilehden ylälaidassa.

Valitse uudet versiot päivitettävistä liitteistä omalta laitteeltasi. Lupapiste listaa tiedostot, joiden päivittäminen onnistuu, sekä huomauttaa, mikäli hankkeelle yritetään lisätä kokonaan uutta liitettä.

Viimeistele liitteiden päivittäminen klikkaamalla ”Päivitä liitteet”.

 

Tieto päätöksen tekijästä ja sopimuksen allekirjoittajasta päätöspohjiin

Uudistuksen myötä Pate-päätöspohjiin on mahdollista lisätä tieto päätöksen tekijästä päätöksen valmistelijan lisäksi. Sopimusten kohdalla uudistus tarkoittaa, että sopimuspohjaan voi lisätä sekä sopimuksen laatijan, että sopimuksen allekirjoittajan.

Uudistus mahdollistaa selkeämmän erottelun päätöksen valmistelijan ja tekijän välille. Mikäli tieto päätöksen tekijästä tai sopimuksen allekirjoittajasta halutaan lisätä päätöksille, tulee tämä lisätä pääkäyttäjän toimesta päätöspohjiin.

 

Muutos- ja jatkoaikaluvat arkistonhoitajan työjonoon

”Asia käsitelty”-tilassa olevat hankkeet nousevat arkistonhoitajan työjonoon. Kyseinen tila on käytössä muutos- ja jatkoluvilla.

Jaa tämä sisältö