Uudistuksia palvelussa 25.4.2018

25.04.2018

allekirjoitusARAenergiatodistusjatkoaikajatkoajan hakeminenliitteiden allekirjoittaminenmuutoslupamuutosluvan päätöspäivityspäivitystiedotepäätoimenpiteen vaihtaminentoimenpiteen vaihtaminentyönjohtajan nimeäminentyönjohtajan tiedot

Tällä viikolla luvassa on parannuksia muun muassa jatkoajan hakemiseen ja selkeytystä työnjohtajan nimeämiseen. Tutustu päivitystiedotteeseemme alla!

Parannuksia

Selkeytynyt jatkoajan hakemiseen

Jatkoaikaa voidaan hakea muutosluvan tavoin päähankkeen kautta omalla erillisellä painikkeellaan. Tämän toivotaan selkeyttävän jatkoajan hakemista:

”Asia käsitelty” terminaalitilaksi rakennusvalvonnan jatkoaika- ja muutoslupiin

Rakennusvalvonnan jatkoaika-ja muutosluvat ovat jatkossa viimeisessä vaiheessaan ”Asia käsitelty” -tilaisia, ei ”Päätös annettu”-tilaisia.

Selkeytystä työnjohtaja-asiointiin

Työnjohtajahakemusta selkeytetään välilehtien uudelleennimeämisellä siten, että Osapuolet-välilehti muuttuu Työnjohtajan tiedot -välilehdeksi ja Hakemuksen tiedot -välilehti muuttuu Hankkeen kuvaukseksi:

MUUTA

Energiatodistusten allekirjoitusten katoaminen

Energiatodistusten allekirjoitukset katosivat Lupapisteessä. Ongelma on nyt ARAn toimesta korjattu ja korjauksen jälkeen ARAn Energiatodistusrekisterissä allekirjoitetut dokumentit näkyvät Lupapisteessä moitteettomasti.

Toimenpiteen vaihtaminen

Joitakin viikkoja sitten tehty uudistus toimenpiteen vaihtoa koskien rikkoontui heti käyttöönoton jälkeen. Asiantuntijamme työskentelevät korjauksen parissa ja toiminto päivitetään takaisin palveluun seuraavan tuotantopäivityksen yhteydessä toukokuussa.

Pahoittelemme toimenpiteen vaihdon puuttumisesta aiheutuvaa harmia.

 

Jaa tämä sisältö