Uudistuksia palvelussa 28.8.2018

27.08.2018

keskustelupäivityspäivitystiedoteraportti

Kesän aikana palveluun on tehty sekä paljon toivottuja uudistuksia että käyttöä helpottavia parannuksia. Tutustu päivitystiedotteeseemme alla!

UUDISTUKSIA

Keskustelu PDF-tiedostoksi

Hankkeeseen liittyvä keskustelu voidaan nyt ladata PDF-tiedostona. PDF-tiedosto muodostuu klikkaamalla ”Lataa keskustelu” -painiketta hankkeen ”Keskustelu”-ikkunassa.

Lisäksi hankkeen valmistuessa PDF-tiedosto keskustelusta tallennetaan automaattisesti hankkeen liitelistaukseen arkistointia varten.

Päätöksen toimitus -dokumentti poikkareille

Palveluun on lisätty päätöksen toimitus -dokumentti myös poikkeamis- ja suunnittelutarveratkaisuhakemuksille. Tämä löytyy ”Hankkeen kuvaus” -välilehdeltä.

Raporttia uudistettu

Pääkäyttäjäasetusten ”Päätöksen saaneet hakemukset” -raporttiin on lisätty ”Menettely”-sarake. Näin saadaan mahdollisuus raportoida ilmoituksena käsitellyt hakemukset.

 

MUITA parannuksia

Osoitetietojen käsittelyä paranneltu

Osoitetietojen käsittelyä taustajärjestelmän ja Lupapisteen välillä on paranneltu. Jatkossa huoneiston jakokirjain tulee aina mukaan osoitteeseen, kun tietoja siirretään taustajärjestelmästä Lupapisteeseen.

Katselmusten merkkimäärää kasvatettu

Katselmusten ”Huomautukset”-kentän merkkimäärää on kasvatettu merkittävästi. Nyt huomautukseksi voi kirjoittaa pidemmänkin tekstin.

Sisäänkirjautumista kehitetty

Jatkossa Lupapisteeseen kirjautunut käyttäjä ohjataan etusivun ohitse suoraan palveluun, jos kirjautumissessio on yhä voimassa. Palvelu ei siis tällaisessa tilanteessa vaadi käyttäjää enää kirjautumaan uudelleen.

Lisäksi:
  • Paperiluvan arkistointia on paranneltu digitoinnista saadun palautteen perusteella.
  • Palvelussa oleviin ohjeteksteihin on tehty lisäyksiä ja tarkennuksia.
  • Loppukäyttäjille (hakijat, suunnittelijat, työnjohtajat) tarkoitettu teknisen tuen puhelinnumero on lisätty palveluun. Toivomme tämän helpottavan viranomaisten työtaakkaa.

 

tulossa

Pääkäyttäjätunnusten muuttaminen henkilökohtaisiksi.

Jaa tämä sisältö